Gør det nemmere at leve bæredygtigt

Med god samvittighed og med mere tid til andet.

Få gratis første levering
Blog Header 1200x600 px
Foody_Illustrationer
_06A0449

Frugt & grønt

fra årstiden

Kategori_Weekend-2

Spis mindre

men bedre kød

Brandsite_RedMaden

Red maden

køb den billigere

Brandsite_Indkøsnet

Retursystem

for indkøbsnet

Brandsite_pant

Pantflasker & glas

kan du aflevere hos os

_06A8882b_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_amp_

Miljøvenlig levering

opladning med grøn el

Webshop

Webshoppen fungerer ligesom andre online butikker, men forskellen er, at vi har samlet et nøje udvalg af produkter ud fra et miljø- og kvalitetshensyn. De fleste produkter kender du fra varemærker som Arla, Øllingegaard, Naturli m.m.

Derudover har vi lavet aftaler med mindre lokalproducerende aktører, så du kan få specialprodukter som du ikke finder i de store supermarkeder.

De produktområder, hvor der i dag ikke er et miljømæssigt alternativ såsom alkohol, slik, sodavand m.m, der fører vi vi de kendte mærker, men vil introducere og afprøve nye alternative produkter over tid.

Red maden

Vi forsøger så vidt muligt at sælge alle vores dagligvarer via vores Red Maden koncept, hvor vi sætter prisen på dagligvarer ned, når de nærmer sig deres udløbsdato.

Hvis det ikke lykkes, har vi lavet aftaler med lokale godgørende organisationer (folkekøkkener o.l.), der aftager de dagligvarer, der måtte være i overskud.

Bestilling

Ved bestilling kan du vælge om du vil have leveret dine varer med det samme - indenfor 1 time - eller senere, frem til dagen efter.

Vi opdaterer systemet automatisk, så du løbende er informeret om leveringstiden og du modtager et 30-minutters leveringsinterval når du lægger din ordre.

Har du brug for varer næste morgen, kan du bare lægge din ordre inden du går i seng, så leverer vi næste morgen. Vi leverer fra 8 til 21 på hverdage og fra 8 til 18 i weekenden. Sidste ordre til levering samme dag skal lægges en time før lukketid.

Levering

Vi giver besked, når vi går i gang med at plukke og pakke din ordre, og når buddet cykler afsted får du besked om forventet ankomst.

Alt fragtes på elcykel eller el-scooter og vi køber udelukkende grøn el, så levering er 100% CO2-neutralt.

Leverer vi ikke til dit område, kan du i stedet vælge at hente dine varer i butikken på Hejrevej 10 i København NV. 

Indkøbsnet

Dine varer leveres i bæredygtige indkøbsnet som er en del af vores eget pantsystem og genbruges.

Pant og glas

Når dine varer leveres, kan du aflevere dine pantflasker og glas til cykelbuddet, så sparer du turen til flaskeautomaten og glascontaineren, og vi sikrer, at de går til genbrug.

Stripes_15